Kategóriák

Mit kapsz a Start díjcsomagunktól?

Ha a 14 napos próbaidőszakkal kipróbáltad a Wezzpage weboldalszerkesztőjét, számtalan lehetőség vár rád, hogy előfizetőként a számodra legideálisabb csomagot állíthasd össze. Lássuk a „legkisebbet”, a Start díjcsomagot!

Ha a próbaidőszak közben, vagy annak végére meggyőződtél róla, hogy neked és a vállalkozásodnak szükségetek van egy egyszerű, könnyen kezelhető, ám designos honlapra, amelyre bármikor büszke lehetsz, érdemes átböngészned a rendelkezésedre álló lehetőségeket.

Ismerve az igényeket, az évek során három különböző díjcsomagot alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálja azt, amely számára a legideálisabb.

Ennek köszönhető, hogy ha neked nincs szükséged e-mailtárhelyre vagy épp többnyelvű honlapra, akkor ezekre a szolgáltatásokra természetesen nem is kell előfizetned!

Tudjuk azt is, hogy szeretnél megbizonyosodni arról, a számodra legjobb szolgáltatást választottad, ezért több futamidő-lehetőség vár. Ha szeretnéd, elég mindössze 30 napra előfizetned, és ha elégedett vagy – márpedig elhiheted, az leszel ;) –, bármikor meghosszabbíthatod az előfizetésed.

Így tehát összesen 3 különböző csomaggal, továbbá 3 különböző futamidővel várunk.

Neked mindössze az aktuálisan legszimpatikusabb összetételt kell kiválasztanod, és máris van egy honlapod, amelyre büszke lehetsz!

Díjcsomagjaink átlagosan az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:

  • Tárhely (1-2-3 GB)
  • Aloldalak (5 – 12 – korlátlan)
  • Űrlap modul (kezdő vagy professzionális)
  • Mobil/tablet verzió az honlapodhoz – itt nincs kivétel, minden Wezzoldal elérhető mobilverzióban is!
  • Favikon elérhetősége
  • Közösségi médiumokkal összekötés lehetősége – mivel a közösségi média megkerülhetetlen manapság, ezt szintén minden csomaghoz biztosítjuk.
  • Nyelvek számának elérhetősége (többnyelvű honlapokhoz)
  • Honlaphoz köthető e-mailcímek száma (0 – 2 – korlátlan)
  • E-mail-tárhely mérete (0 GB – 1 GB – 3 GB)
     

A legkisebb királyfi – a Start díjcsomag

Ha úgy érzed, „elsőbálozóként” még nincs szükséged a legrészletesebb, legkifinomultabb funkciókra – például többnyelvű honlapra –, és elsőre bőven elég, ha van egy működő, mobileszközökön is tökéletesen működő weboldalad, akkor bátran ajánljuk neked a Start díjcsomagot.

Lássuk a tényeket, hogy mit is tartalmaz ez a díjcsomag:

  1. 1GB tárhely
  2. 5db aloldal 
  3. Kezdő űrlap modul 
  4. Mobil/tablet verzió 
  5. Közösségi médiumok
  6. 1db nyelven elérhető
     
1 GB tárhely

A szöveg, a feltöltött képek, továbbá az esetlegesen feltöltött – és nem külső elemként beillesztett – videók mind helyet foglalnak a honlapodon. Hogy minden elférjen a weboldaladon, amire egy szép és hatékony weboldalhoz szükséged lehet, mi biztosítunk neked 1 GB tárhelyet.

Szerver képe a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Fontos, hogy több szempontból is jobban jársz, ha a videóidat egy videó-megosztó oldalról ágyazod be, legyen az az oldal a Youtube vagy a Vimeo.

Egyrészt nem az oldalad fenntartásához szükséges tárhelyet terheled vele, másrészt pedig marketingszempontból is sikeresebben tudod terjeszteni azokat a videókat. Hiszen nem csak a weboldaladon találhatnak rá az érdeklődők, hanem például a legnépszerűbb videó-megosztó oldalon is, tovább megosztani is könnyebb onnan.

5 db aloldal

Ez azt jelenti, hogy a Start csomag választása esetén összesen 5 aloldalt tudsz létrehozni a weboldaladra. Ebbe beletartoznak a menüpontok, almenüpontok és az egyéb aloldalak is.

Ezt elsősorban akkor javasoljuk, ha egy átfogó képet szeretnél adni a vállalkozásodról, amelyben megmutatod, ki vagy te, és mivel tudod segíteni, könnyebbé tenni az ügyfeleid életét.

Az 5 aloldalat létrehozhat például a következőképp:

  1. Főoldal
  2. Termékek/szolgáltatások
  3. Rólunk
  4. Referenciák
  5. Kapcsolat
     

Ebben az esetben Termékek/szolgáltatások oldalon egy-egy kisebb bekezdésben tudod bemutatni, hogy milyen termékekkel állsz az ügyfeleid rendelkezésére.

Weboldal építés alatt illusztrációja a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Ha viszont 1-1 kiemelt termékednek szeretnél külön aloldalt létrehozni, és ott részletesebben, látványosabban bemutatni, miben segíti a vásárlók életét, vagy épp szeretnél egy hatékony landing page-et, az alábbi struktúrát javasoljuk:

  1. Főoldal
  2. Termékek/szolgáltatások
    1. Kiemelt termék
  3. Bemutatkozás és referenciák
  4. Kapcsolat
     

A főoldal, a profilod bemutatása – ami viselheti ízlés szerint a termékek, bemutatkozás vagy rólunk nevet –, továbbá a kapcsolat, vagyis az elérhetőségek látványos, könnyen elérhető közzététele „kötelező” elemek a weboldaladon, ha hatékony, bevételszerző honlapot szeretnél.

Űrlap modul

A Start díjcsomagban lehetőséged van egy alap űrlap alkalmazására, amelynek segítségével egyszerűen tudod tartani a kapcsolatot a weboldalad látogatóival.

Amikor a Wezzpage szerkesztőfelületén behúzod az űrlap modult a kívánt helyre, a felugró ablakban értesít, hogy a próbaidőszakban és a Start csomagban, egy egyszerű kapcsolati űrlapot használhatunk. Ezen űrlapon keresztül a weboldalad látogatói üzenet formájában vehetik fel veled a kapcsolatot.

Ebben az űrlapban vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, és üzenet mezők találhatóak. Amennyiben az űrlapot kitölti egy érdeklődő, és rákattint az elküldés gombra, akkor üzenete a regisztrációkor megadott e-mail címedre fog megérkezni.

Mobil/tablet verzió

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy weboldalad látogatóinak többsége mobilról vagy tabletről fog a weboldaladra érkezni.

Mivel ha nehezen kezelhetőnek találja a tartalmakat, akkor kilép, minden díjcsomagunkban egyaránt elérhető a kritikusnak tekinthető mobil- és tabletnézet is. Ebből nem engedünk, hiszen küldetésünk, hogy te büszke lehess a honlapodra.

Hogy mi is az a mobil nézet? Ha okostelefonról/tabletről érkezik egy látogató, az azt jelenti, hogy egy (méretben és felbontásban is) kisebb képernyő áll rendelkezésére. Ha valaki mobileszközről érkezik, azt a rendszer automatikusan érzékeli.

Weboldal mobilnézetének bemutatása a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Ezt követően nem egyszerűen az honlapod asztali nézetét zsugorítja össze annyira, hogy beleférjen a kis képernyőbe, hanem a felhasználó egy külön, erre a célra átalakított felülettel fog találkozni.

Ha látni akarod, ezekben a nézetekben mit fog látni a felhasználó, kattints a szerkesztőfelület jobb felső sarkában található nézet gombra, és máris láthatod, amit a mobilodról – vagy a tabletedről – látnál.

Közösségi médiumok

Ennek az opciónak a segítségével a közösségi oldalaid bármelyikét össze tudod kapcsolni a weboldaladdal, legyen az Facebook, Instagram vagy épp Twitter.

Közösségi oldalak logója a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Ez épp olyan fontos, mint a honlapod mobilnézete, ezért itt sincs különbség a csomagok között. Csomagtól függetlenül minden webdesignunk fej- és lábléce is tartalmazza a közösségi ikonokat, hogy neked a beállítás, a közönségednek pedig az átkattintás legyen egyszerű.

Egynyelvű honlap

A Start díjcsomagban – mivel arra terveztük, hogy a legalapvetőbb funkciókat tökéletesen ellása – egy nyelv megjelenítésére van lehetőség.

Ez egyszerűen csak annyit jelent, hogy ebben a változatban nem tudsz egyszerre – például – magyar és angol nyelvű honlapot készíteni.

Futamidő

Ahogy fentebb említettük, többfajta futamidő is rendelkezésedre áll.

  • Egyhavi (30 napos)
  • Fél éves
  • Éves
     

Naptár képe a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Ez azért ideális, mert senkit sem szeretnék elijeszteni a túl hosszú elköteleződéssel. Érthető, hogy szeretnéd látni, működik-e szolgáltatás. (Működik.)

Ha bizonytalan vagy, válaszd nyugodtan a 30 napos futamidőt, amelyet bármikor meghosszabbíthatsz. Továbbá – ha úgy érzed, több szolgáltatásra van szükséged, több lehetőséget szeretnél a szerkesztésnél, bármikor válthatsz nagyobb díjcsomagra.

Nem kell aggódnod, hiszen folyamatosan figyeljük, hogy előfizetésed hányadik napjánál tartasz, így a hátralévő időszakra vonatkozó pénzed sem fog elveszni. Ha nagyobb díjcsomagot szeretnél, arányosan annyival olcsóbban kapod meg, ahány nap még hátravolt az eredeti csomagod lejártáig.

A bónusz

Minden egyes választott díjcsomaghoz ajándékba adunk egy – általad választott – domainnevet. Ezt a beállítások között találod meg, és miután előfizettél a Wezzpage valamelyik díjcsomagjára, nem kell külön kifizetned.

Ha meggyőződtél róla, hogy tetszik, amit kapsz, próbáld ki még ma a próbaverziót, hiszen azért semmit sem kell fizetni, de kiderül, mit tud a Wezzpage!

Kipróbálom gomb a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Ami még érdekelhet