Kategóriák

Elindult a Wezzpage blogja!

Ebben a cikkben egy kis előzetes, hogy mire számíthatsz ezen a blogon. Nézzük először a kategóriákat.

 

1. Wezzetőknek

Az álláshirdetés feladásától a jó időbeosztásig minden olyan kérdéskörrel szeretnénk foglalkozni, ami egy vállalatvezető mindennapjaihoz hozzátartozik.

 

2. Wezzpage újdonságok

Azt ígérjük, hogy rendszerünk folyamatosan fejlődik. Erről lesz bizonyság ez a blog is, hiszen itt fogjuk dokumentálni, amikor bekerül egy új modul, új partnerünk lesz, vagy csak kijavítunk pár hibát.

 

3. Arculat

A sablonokat úgy alakítottuk ki, hogy azok már önmagukban jól nézzenek ki, de szeretnénk további tippeket adni, hogy igazán egyedi legyen weblapod, és a hozzá kapcsolódó dolgaid.

 

4. Online marketing

Wezzoldalad kódolásákor figyeltünk rá, hogy az keresőbarát legyen, ám a szoros barátsághoz neked is hozzá kell tenned a részed. Pont ebben fognak ezek a cikkek segíteni.

 

Szólj ránk!

Természetesen szeretnénk olyan témákat érinteni, ami biztosan érdekel titeket, ezért kérünk titeket, hogy jelezzétek itt kommentben, vagy e-mailben, hogy miről olvasátok szívesen!

 

Iratkozz fel!

Ha a jobb felső sarokban feliratkozol a blog listánkra, akkor biztosan nem fogsz lemaradni egyetlen történésről sem, ami a wezzoldalad körül történik!

További jó wezzelést mindenkinek! :)

Ami még érdekelhet