Kategóriák

Céges Facebook oldal létrehozása

Korábban már értekeztünk arról, hogy weblapot vagy Facebook oldalt érdemes-e létrehozni. Mivel úgy gondoljuk, hogy mindkettővel érdemes rendelkezned, a Wezzpage szolgáltatását pedig már bemutattuk, ezért most jöjjön a közösségi média óriás.

Egy céges/"lájkolós" Facebook oldal létrehozásához először lépj be saját profilodba.

A jobb felső menüt lenyitva megtalálod a "create page" nevezetű menüpontot, ahol elindíthatod a regisztrációt.Első körben 6 lehetőség közül választhatod ki az új oldal típusát. Miután kiválasztottad a profilodhoz leginkább illő kategóriát, elkezdheted pontosítani az adataid.

Mind a 6 lehetőségnél ki kell választanod először egy szegmenst, amibe a legjobban beleillik vállalkozásod. Mindegyik lehetőségnél már itt meg kell adnod az oldalnak a pontos nevét.Figyelj, itt tényleg pontosan a vállalkozásod nevét add meg, mert később macerás lesz módosítani. A local business or place lehetőségnél már itt szükség lesz a fizikai címedre is. Ezt a címet fogja megjeleníteni térképes formában a Facebook.

Innentől már csak 4 lépés választ el az oldalad elindításától.

Az első lépésben 3 különböző leírást kell megadnod. Először 155 karakterben kell mesélned vállalkozásodról. Ez a szöveg kiemelt helyen lesz adatlapodon. Alatta add meg weblapod címét, valamint, hogy milyen Facebook-os aloldalon szeretnél szerepelni - tehát www.facebook.com/ezleszacégedneve.Második lépésként profilképet kell választanod, amit feltölthetsz saját gépedről is, vagy megadhatsz egy linket is, amin szerepel a képed. Harmadik lépésként felveheted a kedvenceid közé a könnyebb elérés érdekében - nem mintha amúgy nehéz lenne majd megtalálnod.Negyedik lépésként pedig egyből hozzáadhatod bankkártyádat, hogy elkezdhess hirdetni, de ez majd egy későbbi bejegyzés témája lesz.GRATULÁLUNK, kész is van céges Facebook oldalad!

Ha az oldalad nevében szeretnél posztolni, akkor nyisd le a jobb felső menüt, és válaszd ki az újonnan létrehozott oldalad.

Ami még érdekelhet