Kategóriák

Rezsicsökkentés Wezzpage módra

Mi, a Wezzpage-nél MINDIG arra törekszünk, hogy ügyfeleink bizalmát újra és újra kiérdemeljük. Számunkra a bizalom legszebb kifejezése, amikor ügyfeleink büszkék Wezzoldalukra és bátran ajánlanak bennünket. Ezeket az ajánlásokat szerettük volna megköszönni azzal, hogy minden ügyfelünknek 20% kedvezményt biztosítunk minden általa meghívott új ügyfél befizetéséből, amelyet a saját havidíjának csökkentésére használhat fel.

Vegyünk egy példát:

Wezzley Snipes, elégedett felhasználó egy Kézműves Üzleti Kurzuson beszélgetésbe elegyedik Kanye Wezzt hegedűkészítővel, és büszkén mutatja meg neki vadonatúj wezzoldalát:

És akkor most nézzük a gyakorlatban:

1.) Az admin felületre történő belépés után a jobb oldali menüben válaszd ki a "Wezztárca lehetőséget".

2.) Itt láthatod Wezztárcád aktuális tartalmát, és az ismerősök listáját, akik rajtad keresztül regisztráltak rendszerünkbe. Amennyiben van egy olyan felületed, ahol linket is eltudsz helyezni, használd a rendszer által generált hivatkozást, hogy ismerősöknek, vagy akár ismeretleneknek ajánlhasd a rendszert. Ahhoz, hogy ismerőseidet meghívhasd, először is válassz egy módot, hogy hogyan szeretnéd ezt megtenni. (Ebben a példában az e-mail-es meghívást mutatjuk be.)

3.) Innentől kezdve már csak bekell írnod azon ismerőseid e-mail címét, akiknek szeretnéd ajánlani a Wezzpage-et. A "További címzett hozzáadása" opcióval bármennyi ismerősnek küldhetsz meghívót.

4.) Sikeres meghívás esetén a következő üzenet lesz látható Wezztárcád nyitóképén:

Kérdésed van? Keress minket!

info@wezzpage.hu

+36 70 417 4579

Ami még érdekelhet