Kategóriák

10.000

Olyan mérföldkőhöz érkeztünk, amit mindenképpen meg szeretnénk osztani veletek, hiszen nélkületek ez nem jöhetett volna létre!

Indulásunk óta 10.000 weblapot hoztatok létre a Wezzpage szerkesztőjével!

A Karib-tengeri utazástól kezdve, a konténer házakon át a virágüzletekig tart a skála, ahol találkozhattál már wezzoldallal. Persze a lista itt nem ér véget, hiszen folyamatosan érkeznek az újabb és újabb vállalkozások a legkülönbözőbb szakterületekről.

Sokan vannak köztetek olyanok, akik már a második 1 éves csomagjukat váltják ki nálunk, így láthattátok, hogy milyen átalakuláson ment át a szerkesztőnk a kezdetek óta. Ti már tudjátok, hogy milyen irányelveket követünk, az újak kedvéért pedig itt egy kis összefoglalás:

- folyamatosan az egyszerűségre törekszünk
- szeretnénk tudni, hogy mire van szükségetek, hogy az alapján fejleszthessük tovább a rendszert.


Éppen ezért örömmel olvasnánk kívánságaitokat/ötleteiteket a legújabb fejlesztésünkkel kapcsolatban, ami nem más mint a nyelvesítés funkció - amivel több nyelven is elérhető lesz weboldalad.

Kérjük, hogy vagy itt a cikk alatt kommentben, vagy az info@wezzpage.hu-ra küldött e-mailben jelezzétek felénk június végéig, mik azok az összetevők amikre szükségetek lenne oldalatok nyelvesítéséhez!

Hogyan lenne legkézenfekvőbb számotokra a nyelvek közti átjárás? Miben tudnánk a legtöbbet segíteni, hogy egyszerűen tudj több nyelven is megjelenni?
10.000! Köszönjük! <3
Ami még érdekelhet