Kategóriák

Új kategória a színezők között: a bevételszerző

Nem lassítunk, kéréseitek alapján újabb funkciót készítettünk. Mostantól wezzoldalatok elemeit egyedileg, az általatok választott árnyalatra tudjátok színezni. Próbáld ki a honlapszerkesztőben, és érd el, hogy weboldalad látogatóinak minden esetben te juss eszébe a céged színéről!

Tudod, hogy a Telekomnál miért minden rikító rózsaszín – vagyis magenta? Mert azonnal és messziről is felismerhető szín, és mert minden hasonló árnyalatról ez a cég jut az emberek eszébe. Mert egy fesztiválon elhelyezett, magenta színű sátorról 70 méter távolságból is tudni fogják, hogy ott érik el a Telekom ingyenes wifijét.

Ehhez, a márkaismertséget segítő lehetőséghez segít hozzá a most útjára indított új funkciónk, mely szerint wezzoldalad elemeit olyan színűre állítod, amilyenre szeretnéd.

Az új funkciót a Wezzpage weboldalszerkesztő felületén, a Megjelenés menüpontban éred el.

Használd a honlapod egy vállalkozóknak tervezett színezőként

Mivel az agyban szállított információk 90 százaléka vizuális jellegű, egyes színekre könnyű asszociálni (pl. mit látsz, ha azt mondjuk, hupikék?), valamint az élénk, egyedi, jól felismerhető színek könnyen megragadnak a memóriában, a színek kézenfekvő eszközt jelentenek márkaismertséged növelésére.

Tekints erre úgy, mint a manapság igen népszerűnek bizonyuló felnőttszínezők vállalkozói, bevételszerző változatára. Színt választani jó móka, és ha még a hatékonyságod is növeli…

A színeket úgy tudod arculatodnak megfelelően változtatni, hogyha a Wezzpage weboldalszerkesztőjében a Megjelenés menüpontban a Színcsoportok opciót választod. Ezzel egyedileg állíthatod be a webdesign azonos elemeit, így pl. a címsorok, a menüpontok vagy épp a gombok színét. Amennyiben mindezeket külön-külön szeretnéd módosítani, arra is lehetőséged van. Ugyanígy a Megjelenés pontban, a Színek résznél tudod egyenként változtatni az egyes elemek színét.

A funkció használata tehát nem nehéz, hiszen az egyik legfőbb dolog amit kínálunk neked, az az egyszerű weboldal készítés. Ha mégis kétségeid lennének, az alábbi videót ajánljuk figyelmedbe.

Az új funkcióval kapcsolatos visszajelzéseid, valamint fejlesztéssel kapcsolatos kéréseid továbbra is szívesen várjuk – ne tarts magadban semmit, mert a célunk, hogy minél jobb honlapkészítő programot adhassunk neked! Véleményed és ötleteid az info@wezzpage.hu címen vagy chat-felületünkön tudod megosztani velünk.

Ami még érdekelhet