Kategóriák

Honnan tudhatod meg, hogyan építs be chat-funkciót a honlapodra?

48 lépésről lépésre témakör, 25 kérdés-válasz cikk, fél év alatt 5 ezer oldalmegtekintés. Honnan látod, hogy mennyien nézték meg a weboldalad? Milyen lesz a honlapod mobilon és tableten? Mindegy, hogy megjelenés, beállítás, hatékonyság-mérés vagy működtetés, a Wezzpage-Helpcenterben megtalálod a választ.

Dióhéjban – és számokban – ez a Wezzpage Helpcentere.

Ennél sokkal többet nyújt azonban azoknak, akik kérdéseikre keresnek választ. Számtalan olyan kétséget segít elűzni, amely miatt esetleg azt gondolnád, te magad nem tudsz elkészíteni egy weboldalt. (Pedig de.)

A Helpcenter nyitóoldalának képe a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Biztosan nem kell programozó ahhoz, hogy mobilbarát honlapod legyen? Biztos.

Biztos, hogy minden elképzelésed meg tudod majd valósítani, mindegy, hogy videóról, galériáról vagy szövegről van szó? Biztos.

Számtalan kérdés, számtalan válasz, majdnem végtelen tudás

Nincsenek illúzióink, tudjuk, hogy néha az egyszerű weboldalkészítő-programok használata is olybá tűnik, mintha magával a sátánnal kellene szerződést kötni. Tisztában vagyunk vele, hogy sokan nem szeretik kezelni a számítógépeket, de ha előre akarnak jutni az üzletükkel, szükségük van egy weboldalra.

Emiatt több megoldással is igyekszünk segíteni, hogy mindenki megtalálja a választ a kérdésére és a segítséget a problémájához.

Egyszerű weboldalszerkesztő felület

A fogd meg és húzd (drag & drop) technika, valamint a letisztult adminfelület lehetővé teszi, hogy a Wezzpage honlapszerkesztő felhasználói hamar megtalálják, amire szükségük van.

Világbajnok ügyfélszolgálat

A Wezzpage-weboldalszerkesztőt már kipróbálók szerint is átlagon felüli ügyfélszolgálatunk van. Ezt ugyanakkor nem azért írjuk, hogy adjunk magunknak egy buksisimit, meg mondjuk, hogy jár a keksz.

Sokkal fontosabb, hogy te, aki most ezt a cikket olvasod, tudj róla, hogy akár telefonon, akár e-mailben, akár chaten keresed ügyfélszolgálatunkat, barátságos és hozzáértő segítséget fogsz kapni.

Felhasználó vélemény a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Akár abban szeretnél segítséget, hogy hogyan tudod mobilbaráttá tenni a honlapod, akár abban, hogy hogyan tedd okostelefonról egy kattintással hívhatóvá a telefonszámod, akár abban, hogy milyen csomagjaink vannak, bátran kérdezhetsz.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Telefon: +36 1 700 8099
E-mail: info@wezzpage.hu
Élő chat a Wezzpage honlapjánwww.wezzpage.hu

Alfa Tréning

Ingyenes, mindössze két órádba kerül, és ennyi idő alatt honlapod mesterévé tesz téged. Ez a hetente megrendezett Alfa Tréning.

A Wezzpage weboldalkészítő programot alapítónk és vezető fejlesztőnk, Törőcsik Márton mutatja be hetente egyszer.

Marcinak összesen két órára van szüksége, hogy egy kis csoportot A-tól Z-ig, avagy Alfától az Omegáig mindenre megtanítson a Wezzpage weboldalszerkesztőjét illetően.

Minden Alfa Tréning maximum 8 fővel zajlik, hogy a 2 óra alatt mindenki kérdésére sor kerülhessen, és mindenki elégedetten és tájékozottan mehessen haza, és csinosíthassa ki weboldalát.

Ó, igen, és még valami. Az Alfa Tréning ingyenes.

Ha szeretnéd kipróbálni az Alfa Tréninget, kattints a gombra, válassz egy időpontot, és az oldal alján töltsd ki a jelentkezési lapot! Hamarosan visszahívunk a részletekkel.

Tegyetek webmesterré! gomb a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján - kattintható

Helpcenter

Mindegy, hogy kis lépésekben szeretnéd áttekinteni a honlapkészítés folyamatát, vagy elakadtál egy ponton, esetleg egy adott témakör nem hagy nyugodni, a Helpcenterben valószínűleg találsz választ.

A Helpcenter főoldalán két alapvető koncepcióval találkozhatsz. Az egyik a lépésről lépésre megoldás, a másik pedig a kérdés-válasz jellegű megközelítés.

A két koncepció ugyanazokat a témákat dolgozza fel, ugyanakkor te választhatod ki, hogyan milyen formában van szükséged a támogatásra, és persze milyen részletességgel.

Dönthetsz úgy, hogy a honlapkészítés első lépésétől kezdve szeretnél végighaladni a teendőkön és azon, hogy mikor foglalkozz, ekkor javasoljuk az alábbi megoldást.

Lépésről lépésre

A nyitóoldalon találkozhatsz hét fő témakörünkkel:

  1. Tartalom
  2. Megjelenés
  3. Oldalak
  4. Beállítások
  5. Statisztika
  6. Domain és e-mail
  7. Előfizetés
     

Ezek közül bármikor kiválaszthatod azt, amelynél tartasz a weboldalkészítésben, hogy megnézd melyek a leggyakrabban felmerülő problémák, kérdések.

Mindegyik témakör - összesen 48 darab -  alaposan feldolgozza, amit érdemes tudni és még érdemesebb alkalmazni, hogy a weboldalad sikeres legyen.

A Tartalom menüpont például 22 témakört dolgoz fel részletesen! Találkozhatsz az összes tartalmi modulunkkal, de ezen felül bemutatjuk az Aviary képszerkesztőt és azt is, hogyan tudsz chatablakot beágyazni a weboldaladra. Mivel egy egyszerű weboldalszerkesztőről beszélünk, mindezt természetesen programozás nélkül tudod megoldani.

Az oldalak menüpontban találod, hogyan kell létrehozni új menüt vagy új oldalt, valamint azt is, hogy mit tehetsz a keresőoptimalizálás érdekében.

A Helpcenter lépésről lépésre menüpontjának képe a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Ha meg akarod nézni a Helpcenter lépésről lépésre részét, kattints a fenti képre!

Kérdezz-felelek – GYIK

Nem ritka, hogy ti, akik használjátok a Wezzpage weboldalszerkesztőt, olyan kérdéseket tesztek fel kollégáinknak, hogy úgy gondoljuk, az bizony megér egy állandóan fellelhető választ a Helpcenterben.

Ezeket a kérdéseket GYIK menüpontban találjátok, összesen 25 darabot. Ahogy az előbb, ha meg akarod nézni a menüpontot, kattints a képre!

A Helpcenter GYIK menüpontjának képe a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Volt, aki arra volt kíváncsi, hogy a kialakított design-sablonok miatt nem lesznek-e ugyanolyanokat a weboldalak. (Mivel minden sablonhoz számtalan színkombinációt állathatsz be, ráadásul egyedi tartalommal tudod feltölteni, és az elrendezésnek is csak a fantáziád szab határt, a válasz nem.)

Nem meglepő, és egy vállalkozótól, akinek várhatóan minden perce be van osztva, teljesen természetes kérdés az alábbi: Mennyi időbe telik elkészíteni egy Wezzoldalt? Valószínűleg hallottál már róla, hogy egy mobilbarát, designos, modern honlap készítése simán eltarthat hetekig, de egy lassabb fejlesztővel akár hónapokig is.

A Wezzpage az egyszerű weboldalszerkesztővel ezt gyakorlatilag órákra csökkentette. Ráadásul úgy, hogy nem kell a fejlesztővel megértetned az elképzeléseid, hanem te magad veheted kezedbe a kinézetet és a tartalmat is.

A fentieken kívül pedig találkozhatsz még 23 olyan kérdéssel, amelyet olyan Wezzpage-használók, vállalkozók, érdeklődők tettek fel, akik valószínűleg nagyon hasonló problémákkal küzdenek, mint te.

Mindegy, csak hasson

Ha tehát szeretnél mindent megtudni a Wezzpage weboldalszerkesztő működéséről, a funkciókról, a lehetőségekről vagy épp a honlapkészítésről magáról, keresd fel a Helpcentert, és válogass kedvedre a számtalan cikkből.

Ha elolvasol néhány cikket, biztosak vagyunk benne, hogy jobban fogod érteni a Wezzpage működésének hátterét, de még inkább azt, hogy mit tegyél ahhoz, hogy modern és hatékony weboldalad legyen. 

www.wezzpage.hu/helpcenter

Ha tetszett a cikk, kérünk, oszd meg másokkal is, akiknek hasznos lehet!

Ami még érdekelhet