Kategóriák

Közepes díjcsomag nagy lehetőségekkel

Ha a 14 napos próbaidőszakkal kipróbáltad a Wezzpage weboldalszerkesztőjét, számtalan lehetőség vár rád, hogy előfizetőként a számodra legideálisabb csomagot állíthasd össze. Ezúttal a felhasználóink által leggyakrabban választott Medium díjcsomagot mutatjuk be!

Ha a próbaidőszak közben vagy annak végére meggyőződtél róla, hogy neked és a vállalkozásodnak szükségetek van egy egyszerű, könnyen kezelhető, ám designos honlapra, amelyre bármikor büszke lehetsz, érdemes átböngészned a rendelkezésedre álló lehetőségeket.

Ismerve az igényeket, az évek során három különböző díjcsomagot alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálja azt, amely számára a legideálisabb.

Díjcsomagjaink átlagosan az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:

  • Tárhely (1-2-3 GB)
  • Aloldalak (5 – 12 – korlátlan)
  • Űrlap modul (kezdő vagy professzionális)
  • Mobil/tablet verzió az honlapodhoz – itt nincs kivétel, minden Wezzoldal elérhető mobilverzióban is!
  • Favikon elérhetősége
  • Közösségi médiumokkal összekötés lehetősége – mivel a közösségi média megkerülhetetlen manapság, ezt szintén minden csomaghoz biztosítjuk.
  • Nyelvek számának elérhetősége (többnyelvű honlapokhoz)
  • Honlaphoz köthető e-mailcímek száma (0 – 2 – korlátlan)
  • E-mail-tárhely mérete (0 GB – 1 GB – 3 GB)
     

Háromrészes cikksorozatunkban bemutatjuk különböző (Start - Medium - Pro) díjcsomagjainkat, valamint azok tartalmát, hogy bármikor könnyen átláthasd, neked melyik a legideálisabb megoldás.

Három különböző méretű Converse cipő a különböző méretű csomagok bemutatására a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Az első részben a „legkisebb királyfi”, a Start díjcsomag mutatkozott be.

A Start díjcsomagban – dióhéjban összefoglalva ezt találod:

  • 1GB tárhely
  • 5db aloldal 
  • Kezdő űrlap modul 
  • Mobil/tablet verzió 
  • Közösségi médiumok
  • 1db nyelven elérhető
     

Amennyiben még többet szeretnél tudni erről az opcióról, nézd meg bővebb leírást tartalmazó cikkünket!

Pontosan tudjuk, hogy szeretnél megbizonyosodni arról, a számodra legjobb szolgáltatást választottad, ezért több futamidő-lehetőség vár. Ha szeretnéd, elég mindössze 30 napra előfizetned, és ha elégedett vagy – márpedig elhiheted, az leszel ;) –, bármikor meghosszabbíthatod az előfizetésed.

Közepes csomag meglepően sok lehetőséggel

Medium díjcsomagunk régóta a legnépszerűbb választás a Wezzpage-dzsel dolgozók körében. Ez nem véletlen, hiszen akár kevesebb, mint havi (bruttó) 4 ezer forintért egy sokrétű, bő csomagot kaphatsz, amelyben kihasználhatod a többnyelvű honlap nyújtotta lehetőségeket, vagy épp a weboldalhoz köthető e-mailfiók előnyeit.

A Medium díjcsomagot akkor javasoljuk számodra, ha úgy érzed, az alapvető honlapkészítési megoldásokon már túl vagy, és többet szeretnél nyújtani a felhasználóidnak.

Növekvést mutató grafikon a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

Mit jelent ez a „több” szócska?

  • nagyobb tárhely
  • több aloldal
  • több információ
  • interaktívabb honlap a professzionális űrlappal
  • favikon a könnyű felismerhetőséghez és a brandépítéshez
  • kétnyelvű honlap, vagyis akár lehetőség nemzetközi piacra lépéshez
  • 2 darab e-mailcím és 1 GB e-mailtárhely
     

Összességében, ha az alap információmennyiségnél többet szeretnél nyújtani, ha a látogatóidat el tudod látni 12 aloldalnyi hasznos információval, van például ügyfélszolgálatod, ahová e-mailt küldhetnek az érdeklődők, esetleg az üzleti terved tartalmazza a külföldi piacra lépést, ráadásul mindezt havonta alig 3 ezer forintért, akkor a Medium díjcsomagnál keresve sem tudunk jobbat ajánlani.

Lássuk a tényeket, hogy mit is tartalmaz ez a díjcsomag:

  1. 2 GB tárhely
  2. 12 db aloldal 
  3. Professzionális űrlap modul 
  4. Mobil/tablet verzió
  5. Favikon
  6. Közösségi médiumok
  7. 2 db nyelven elérhető
  8. 2 db e-mailcím
  9. 1 GB e-mailtárhely
     
2 GB tárhely

A szöveg, a feltöltött képek, továbbá az esetlegesen feltöltött – és nem külső elemként beillesztett – videók mind helyet foglalnak a honlapodon.

A Start díjcsomaghoz képest a Medium csomagban duplaannyi tárhely áll rendelkezésedre, hogyha szeretnéd, a legfontosabb 1-2 videódat akár fel is tölthesd.

Ugyanakkor – mivel ezúttal 12 aloldal áll rendelkezésedre – valószínűleg több képet fogsz használni, mint 5 aloldalon. A jó minőségű képek pedig értelemszerűen helyet foglalnak.

Hogy ne legyen gondod a feltöltésekkel, és ne jöjjön szembe semmilyen tárhelyprobléma, a Medium díjcsomagban 2 GB tárhely áll rendelkezésedre.

Noha ez soknak tűnhet, és azt írtuk, itt már egy-egy videó is elfér, fontos, hogy az online jelenlét elvárásainak megfelelően a videóidat közvetlenül is meg lehessen osztani. Ezt a látogatóid könnyebben tudják megoldani, ha a videóidat egy videó-megosztó oldalról ágyazod be, legyen az a Youtube vagy a Vimeo.

12 db aloldal

A Medium díjcsomag választása esetén összesen 12 aloldalt tudsz feltölteni tartalommal. Ebbe beletartoznak a menüpontok, almenüpontok és az egyéb aloldalak is.

Több mint 10 aloldal bőséges lehetőséget kínál arra, hogy a látogatóid számára legfontosabb tartalmak közül semmit ne kelljen kihagynod helyhiány miatt. Ha szeretnéd, itt egyértelművé tudod tenni, hogy melyik „vásárlói típusodnak”, vagyis buyer personádnak milyen megoldásokat nyújtasz, mivel teszed könnyebbé az életüket.

Az 5 aloldalhoz képest tehát jóval nagyobb a variációs lehetőséged, így csak egy rövid ötlettárat vázolunk fel neked, amelyből a saját profilodtól függően válogathatsz:

  1. Főoldal
  2. Termékek/szolgáltatások
  • 1. szolgáltatás
  • 2. szolgáltatás
  • 3. szolgáltatás
  1. Aktualitások, akciók
  2. Rólunk
  3. Galéria
  4. Gyakori kérdések
  5. Referenciák
  6. Landing page
  7. Kapcsolat
     

Vagyis ezúttal lehetőséged van arra, hogy a legsikeresebb, legnépszerűbb, legjobb termékeidet vagy szolgáltatásaidat egy-egy külön aloldalon részletesen, információban gazdagon bemutasd.

Ezzel természetesen lehetőséget teremtesz arra, hogy nagyobb hatékonysággal győzd meg a weboldalad látogatóit arról, hogy érdemes tőled vásárolniuk.

Az érdeklődők ugyanis egy helyen tudhatnak meg minden szükséges – és kiegészítő – információt, míg neked több tered marad a meggyőzésükre.

Ebben az esetben Termékek/szolgáltatások oldalon egy-egy kisebb bekezdésben tudod bemutatni, hogy milyen termékekkel állsz az ügyfeleid rendelkezésére.

A főoldal, a profilod bemutatása – ami viselheti ízlés szerint a termékek, bemutatkozás vagy rólunk nevet –, továbbá a kapcsolat, vagyis az elérhetőségek látványos, könnyen elérhető közzététele „kötelező” elemek a weboldaladon, ha hatékony, bevételszerző honlapot szeretnél.

Űrlap modul

A Medium díjcsomagban bármikor készíthetsz magadnak egy professzionális űrlapot, amellyel egyrészt adatokat kérhetsz be a weboldalad látogatóiról, másrészt pedig egyszerűen tudod tartani velük a kapcsolatot, és bármiről kikérheted a véleményüket.

Mindegy, hogy egy egyszerűbb kapcsolati űrlapot, szavazást vagy adatbekérőt szeretnél készíteni, a professzionális űrlappal bármelyik megoldható. A Medium díjcsomagban az űrlap tartalmi elem összes funkciója rendelkezésedre áll: szöveg mező, lenyíló mező, pipálós doboz, választó gomb stb.

Mobil/tablet verzió

Ez a funkció nem hagy maga után kérdéseket, hiszen tudva, hogy a mobileszközök mennyire nagy szeletet hasítottak ki maguknak az elmúlt időszakban, a mobil- és tabletverzió mindegyik csomagunkban benne van.

Mobil- és tabletnézet megtekintésének helye a Wezzpage weboldalszerkesztő adminfelületén

A mobileszközről érkező felhasználók értelemszerűen kis képernyőn látják a weboldalad. Ha a honlapodnak nincs mobilverziója, akkor az mindössze annyi történik, hogy a tartalmakat megfelelő méretre kicsinyíti az eszköz. Ezáltal a menüpontok nehezen kezelhetők lesznek, a felhasználód pedig kilép, mert egyszerű böngészésre vágyik.

Hogy mi is az a mobil nézet a Wezzpage-nél? Ha okostelefonról/tabletről érkezik egy látogató, a rendszer automatikusan érzékeli, és nem egyszerűen a honlapod asztali nézetét zsugorítja össze annyira, hogy beleférjen a kis képernyőbe, hanem a felhasználó egy külön, erre a célra átalakított felülettel fog találkozni.

Ha látni akarod, ezekben a nézetekben mit fog látni a felhasználó, kattints a szerkesztőfelület jobb felső sarkában található nézet gombra, és máris láthatod, amit a mobilodról – vagy a tabletedről – látnál.

Favikon

A favikon az a kicsi, összesen 16x16 pixeles kis kép, amelyet a böngészők egy-egy oldal grafikus megjelenítéséhez használnak, és amelyet te magad a böngészőben a megnyitott oldal neve mellett látsz.

Favikon megjelenési helyének bemutatása a Wezzpage weboldalszerkesztő blogján

A favikon egy rövidítés, az angol favourite icon szóösszetételből ered, és a manapság népszerűségét rohamosan elveszítő kedvencek funkcióhoz kötődik. A mai böngészőkben sokkal inkább a címsorban, a könyvjelzőknél vagy épp a honlapok neve mellett láthatod, ha több lap is meg van nyitva egy ablakban, és a brandinged egyik fontos eleme lehet.

Közösségi médiumok

Ennek az opciónak a segítségével a közösségi oldalaid bármelyikét össze tudod kapcsolni a weboldaladdal, legyen az Facebook, Instagram vagy épp Twitter.

Ez épp olyan fontos, mint a honlapod mobilnézete, ezért itt sincs különbség a csomagok között. Csomagtól függetlenül minden webdesignunk fej- és lábléce is tartalmazza a közösségi ikonokat, hogy neked a beállítás, a közönségednek pedig az átkattintás legyen egyszerű.

Kétnyelvű honlap

Míg a Start díjcsomagban egy nyelv megjelenítésére van lehetőség, addig a Medium csomagban kétnyelvű honlapot készíthetsz magadnak.

Ezáltal – a céljaiddal összhangban – lehetőséged van a honlapoddal is kilépni a nemzetközi piacra függetlenül attól, hogy ezt regionális szinten tennéd, és például magyar és német nyelvű vagy magyar és horvát nyelvű honlapot készítenél, vagy nagyobb térben gondolkodsz, és az angolt választod második nyelvnek.

Egy két helyzet, amikor szükséged lehet egy második nyelven is elérhető honlapra.

A határ közelében élsz és dolgozol, és sokszor vannak ügyfeleid a határ túloldaláról.
Olyasmivel foglalkozol, amivel a régióban – vagy a szomszédvárban – kevesen, ezért üzletileg előnyöd származik abból, ha például osztrákok vagy szlovákok is elérik a szolgáltatásaid.
A profilod olyan szolgáltatást tartalmaz, amely nemzetközi szinten is megállja a helyét, és van felvevőpiaca is. Ilyenkor valószínűleg nagyobb bevételre számíthatsz, ha a honlapod – és persze ezzel együtt a szolgáltatásod – angolul is elérhető.

Ez csupán néhány egyszerű példa, a te eseted is bizonyára specifikus, és megvannak az ennek megfelelően egyéni igényeid és helyzeteid, amelyekre a többnyelvű honlap megoldást jelenthet.

Futamidő

Ahogy fentebb említettük, többfajta futamidő is rendelkezésedre áll.

  • Egyhavi (30 napos)
  • Fél éves
  • Éves
     

Ez azért ideális, mert senkit sem szeretnék elijeszteni a túl hosszú elköteleződéssel. Érthető, hogy szeretnéd látni, működik-e szolgáltatás. (Működik.)

Ha bizonytalan vagy, válaszd nyugodtan a 30 napos futamidőt, amelyet bármikor meghosszabbíthatsz. Továbbá – ha úgy érzed, több szolgáltatásra van szükséged, több lehetőséget szeretnél a szerkesztésnél, bármikor válthatsz nagyobb díjcsomagra.

Nem kell aggódnod, hiszen folyamatosan figyeljük, hogy előfizetésed hányadik napjánál tartasz, így a hátralévő időszakra vonatkozó pénzed sem fog elveszni. Ha nagyobb díjcsomagot szeretnél, arányosan annyival olcsóbban kapod meg, ahány nap még hátravolt az eredeti csomagod lejártáig.

A bónusz

Minden egyes választott díjcsomaghoz ajándékba adunk egy – általad választott – domainnevet.

Ezt a beállítások között találod meg, és miután előfizettél a Wezzpage valamelyik díjcsomagjára, nem kell külön kifizetned.

Ha meggyőződtél róla, hogy tetszik, amit kapsz, próbáld ki még ma a próbaverziót, hiszen azért semmit sem kell fizetni, de kiderül, mit tud a Wezzpage!

Ami még érdekelhet