Új oldal létrehozása

Létrehozhatunk olyan aloldalt weblapunkon belül, ami nem jelenik meg a menüsorban, mégis egy új aloldalon helyezkedik el, azaz a webcímünk mögött egy / jellel lesz a böngésző címsorában.

Ezt a lehetőséget bal oldalon, az egyéb oldalak lenyitható menü alatt találjuk.

Amint erre rákattintasz, megjelenik a már meglévő egyéb oldalaid alatt egy “új oldal” elnevezésű gomb. A jobb oldali részen máris aktív lett az új menüpont, aminek most elvégezhetjük a beállításait.

Első lehetőségként találunk egy “oldal beállítása nyitóoldalként” feliratot. Ezt kizárólag egy oldalnál tudjuk bepipálni. Ha egy látogató weboldalukra érkezik, akkor a rendszer egyből arra az oldalunkra fogja irányítani, amelyiket kiválasztottuk. Példa: ha bepipáljuk, hogy a “kapcsolat” aloldalunk legyen a nyitóoldalunk, akkor a weboldal beírása után egyből a kapcsolat menüpontra érkezik látogatónk.

Az oldal nevénél azt állíthatjuk be, hogy mi legyen a menüpont neve. Ez fog megjelenni a menüsorban is, weboldalunk tetején.

Van még egy haladó beállítási lehetőség is az oldal URL címére vonatkozóan. Ez a böngészőben felül megjelenő webcím után fog szerepelni egy / jel után.

Ezt automatikusan generálja rendszerünk a név alapján, ám tetszés szerint módosítható is, ha egyedi szöveget szeretnénk megadni.