Gomb modul

A gomb modul arra szolgál, hogy az adott ikonra kattintva egy másik weblapra/aloldalra kerüljön látogatónk.

Kattintsunk a link dobozra bal oldalon, majd húzzuk be a kívánt helyre. Ekkor megjelenik egy felugró ablakunk, amiben személyre szabhatjuk a boxot.

A link címe sorba kell azt írni, ami közvetlen látható lesz a kattintók számára. Tegyük fel, hogy egy hosszú szöveg végén szeretnénk elhelyezni, ezért írjuk be, hogy “kattints ide a megtekintéshez”.

A következő sorba kell beilleszteni azt az URL-t, ahova szeretnénk mutatni – ide fog kerülni látogatónk a kattintása után. Illeszthetünk ide video/kép/szöveg/letöltő linket is, attól függ, mire van szükségünk.

Az oldalaim pontban megtaláljuk azokat a linkeket, amiket már korábban használtunk, így nem kell minden alkalommal megszerkeszteni ugyanazt a linket, amikor használni szeretnénk.

A következő pont kipipálásával azt állíthatjuk be, hogy a kattintó számára ne ugyanabban a böngésző ablakban nyíljon meg az új link, hanem egy új lapon, így annak bezárása után visszakerül a mi oldalunkra – ellenkező esetben csak a vissza gomb használatával fog visszatalálni.

Két lehetőségünk maradt a végére: az első, hogy gombként jelenítsünk meg, ami így fog kinézni.

A második pedig, hogy egyszerű szövegként, más színnel jelöljük meg a beágyazott linket.