Képvetítő modul


 

A képvetítő modullal automatikusan olyan dobozt hozhatunk létre, amelyben személyre szabva automatikusan váltják egymást a képek weblapunkon.

Egyszerű, mégis nagyon látványos elem. A kép modulból ismert módon behúzzuk a dobozt weblapunkra, ahol választhatunk, hogy újat kívánunk létrehozni vagy már egy meglévőt szerkesztenénk.

A galéria modulból ismert módon tölthetünk fel képeket számítógépünkről a rendszerbe. A feltöltés során az egyetlen különbség mindössze annyi, hogy a feltöltés után a jobb felső sarokban található beállítások menüpontban más lehetőségekhez nyúlhatunk. Ezután kattintás+húzással változtathatunk a sorrenden.

A felső sorban megadatjuk a képvetítő címét, ami alapján később egyszerű lesz rákeresni – ez nem fog megjelenni a kattintóidnak majd a leírását. A legalsó lehetőségnél azt állíthatjuk be, hogy megjelenjen-e a kép címe a kép alján. Ez azt a nevet takarja, amilyen névvel elmentettük saját számítógépünkre a képet.

Utána kiválaszthatjuk, hogy a látogatónak egyből induljon-e el a képvetítés, amint az oldalra érkezett, vagy manuálisan válthasson a képek között. Ha az automata lehetőséget hagyjuk bent, akkor egyből beállíthatjuk azt is, hogy hány másodpercenként váltson a képek között a rendszer – fogjuk meg a csúszkát, és húzzuk el a kívánt irányba.