Statisztika

Itt követheted figyelemmel, hogy milyen forgalom van honlapodon.

Milyen mérőszámok vannak?

Alapvetően három különböző mérőszám alapján követheted figyelemmel weboldalad látogatottságát: egyedi látogatók, látogatások, valamint oldalletöltések.

Az egyedi látogatók (narancssárga csík) mutatja meg, hogy összesen hány eszközről nézték weboldalad az adott időszakban. 1 eszközről 2 különböző időpontban történő látogatás tehát 1-nek számít ebben az esetben.

A látogatások (piros csík) jelöli, hogy összesen hány látogatás érkezett weblapodra az adott időszakban. Tehát ha ugyanarról az eszközről két különböző időpontban is ellátogattak a honlapodra, akkor többszöri látogatásnak minősül.

Az oldalletöltések (kék csík) pedig azt jelöli, hogy az összes látogató, összes látogatásának alkalmával hány aloldaladat nézte meg.

A jobb felső sarokban a lenyíló menüből kiválaszthatod, hogy milyen időszakra nézve szeretnéd összegezni a statisztikát.

Az alsó táblázatba a jobb felső lenyíló menüből kiválaszott opció szerint jelennek meg az összesített számok.

Az oldalletöltések/látogatások mutató jelenti azt, hogy egy látogatás alkalmával hány aloldalad (menüpontod) nézte meg átlagosan egy kattintó.

A táblázat alsó felében tételesen, aloldalra lebontva látod, hogy melyik aloldalad hányszor (oldalletöltések), valamint hogy hányan (egyedi látogatók) nézték.