Weboldalaim

Egy regisztrált e-mail címmel több weboldalt is létrehozhatsz. Itt megmutatjuk, hogyan tudod ezt megtenni, illetve hogyan tudod külön szerkeszteni őket.

A szerkesztőfelület jobb felső sarkában található egy három csíkból álló ikon, aminek lenyitása után válasszuk ki a weboldalaim lehetőséget.

Először tekintsük át, hogy milyen lehetőségeink vannak a már meglévő wezzoldalunkkal. A bal oldalon látható oldalunk favikonja, neve, webcíme, valamint, hogy milyen csomagban vagy, és az még meddig lesz aktív.

Jobbra három gombot találunk (a próbaidőszakban, utána csak kettő marad). A lefelé mutató nyílra kattintással két további lehetőséget fedezünk fel: csomagváltás és weboldal törlése.

A csomagváltás gombbal válaszhatunk próbaidőszakunk alatt, hogy milyen csomagban szeretnénk az ingyenes időszak után üzemeltetni weboldalunkat. Erről a folyamatról részletes leírást találsz az új előfizetés helpben, ide kattintva.

A weboldal törlése gomb értelemszerűen a kijelölt weboldal megszüntetését jelenti.

Az ablak bal alsó sarkában található az új weboldal létrehozása gomb. Erre a gombra kattintva végigmehetünk ugyanazon a folyamaton, amin egyszer már végig kellett a regisztrációt követően.

Csak válaszd ki új weblapod dizájnját, add meg a hozzá tartozó webcímet és kezdődhet a szerkesztés!